Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як мужні працівники ДСНС знешкодили бомбу, яка впала на українську землю.

Відповідним відео Юрій Ткач поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Україна вже понад рік мужньо бореться проти російських окупантів. Усі українці об'єдналися заради спільної перемоги над Росією.
На цей раз відомий український гуморист Юрій Ткач вирішив показати мужніх бійців ДСНС. Вони буквально голими руками знешкоджували 500 кілограмову бомбу, яка впала на території України від російських окупантів.

"Коли яйця стальніші за п'ятсот кілограмову авіа бомби!!!",- зазначив Юрій Ткач у підписі до відео.

Скріншот допису Юрія Ткача

Варто нагадати, що 24 лютого РФ рано-вранці увірвалася в Україну. Противник почав бомбардувати військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема Київ, Харків та Маріуполь.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Після цього президент України Володимир Зеленський запровадив на території країни військовий стан, і українці почали чинити сильний опір оккупантові.

Зараз, через рік, ми стали сильнішими, злішими і готовішими до контрудара, який раз і назавжди зламає диктаторську росію. Радник ВП Михайло Подоляк зазначив, що Україна розпочне контрнаступ через 2 місяці, коли виснажить сили окупантів у Бахмуті.

Михайло Подоляк, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач разом із дружиною згадали найкращий день свого життя: "Вірю в долю".

Раніше ми повідомляли, що дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" похвалилася вокальним талантом і зачарувала Олю Цибульську: "Мурашки по шкірі".