Знаменитий російський шоумен Максим Галкін згадав молодість та показав, чому Алла Пугачова свого часу не встояла перед ним. Відповідним фото він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Максим Галкін та Алла Пугачова ще в перші дні російського вторгнення в Україну залишили свій замок та виїхали з рідної країни. Шоумен неодноразово висловлював підтримку українському народу та критикував злочинний режим путіна. Зараз зіркове сімейство щасливо живе в іншій країні та регулярно радує шанувальників яскравими фото.

Максим Галкін і Алла Пугачова, фото: Instagram

Так, цього разу Максим Галкін вирішив трохи поностальгувати та поділився знімком, на якому був ще зовсім молодим артистом. Ймовірно, кадр із тих часів, коли між ним та Аллою Пугачовою все почало зав'язуватися.

"В акторській професії, щовечора виходячи з-за лаштунків на сцену, ти знову на початку шляху...", - підписав він фото.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Шанувальники захопили кадр і навіть порівняли молодого Галкіна з Елвісом Преслі.

"Ох ти ж Елвіс", "Дуже красивий! Ще й розумний і шляхетний!", "Максим, Ви Людина! Дякую! Настав час, коли легко можна побачити хто є хто…", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, більше не виникне сумнівів, чия дочка Максим Галкін показав переконливий доказ про Аллу Пугачову.

Також наш портал інформував, Пугачова похвалилася фігурою як у дівчинки і нагадала, що народилася ще за Сталіна: "А я все ще співаю".

Крім того, ми писали, Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, доки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".