Відомий український репер Потап, дружина співачки Анастасії Каменських, опублікував звернення до світу дітей, які є учасниками вокального фестивалю "Чорноморські ігри".

Відео він одного разу розмістив у своїй пубікації в соцмережі Instagram, де за його життям та творчістю стежать майже два мільйони людей.

Олексій Потапенко, фото: Instagram

"Діти, учасники Чорноморськіх Ігор, записали гімн, для всіх Нас! Надобраніч, Україно! Люблю тебе всім серцем!!!", - подписал он видеоролик.

Він додав, що учасники фестивалю "Чорноморські Ігри" - найталановитіші діти вільної, демократичної та незалежної країни.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

"Вони - наше світле та фантастичне майбутнє. Сьогодні вони співають гімн України та просять лише про мирне небо над головами. Тому що, як і всі діти нашої країни, вони перебувають у небезпеці. Закрийте небо над Україною. Це врятує життя наших дітей. А фестиваль "Чорноморські Ігри" обов'язково відбудеться у вільній та незалежній Україні" , - упевнений Потап.

"Мурашки по Шкірі. Будемо жити. Треба обійтися малою кров'ю та зберегти життя людей", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, що Потап вирішив показати жінку свого життя, але їх виявилося кілька: "Народжують у бункерах і допомагають".

Раніше ми повідомляли, що на Потапа обрушилися гнівом через трек про волонтерів: "Дно пробите". Українці розкритикували чоловіка Насті Каменських, порадивши направити таланти в інше русло.

Також стало відомо, що Потап нарешті зміг висловити кохання і показав їх із Каменських біленьку дівчинку: "Я вкритий щастям".