Популярний український артист Андрій Данилко більш відомий, як Вєрка Сердючка, опублікував відео, яке викриває брехню президента росії Володимира путіна.

Цим відеороликом Андрій Данилко поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram 9 березня.

Володимир путін оголосив війну Україні через те, що нібито "неонацисти" знищують російськомовне населення. При цьому президент Росії називає війну "визволенням" України. Однак це абсолютна брехня, адже ніхто й ніколи в Україні не обмежував російськомовне населення.

Скріншот допису Андрія Данилка

Для цього Андрій Данилко показав найпростіші факти. Так, на останніх виборах президента України кандидат від націоналістів набрав лише 1.6% голосів. До того ж, на виборах до Верховної Ради націоналісти набрали 2.15% голосів.

Популярні новини зараз

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Чинний президент України Володимир Зеленський – російськомовний етнічний єврей. В Україні близько половини населення використовують російську мову. 27% українців розмовляють лише російською.

Андрій Данилко. Фото: скріншот youtube

Тому виходить, що володимир путін брехун і військовий злочинець. Саме путін розпочав війну на Донбасі. Він постачав їм зброю, а ватажками про "ЛДНР" поставив громадян рф. А зараз здійснив повномасштабне вторгнення на територію України.

Нагадаємо, що важка хвороба поставила під питання діяльність Андрія Данилка: "Став одним із найгарячіших".

Раніше ми повідомляли, що а де ж Геля? Українцям розповіли, куди зникла напарниця Вєрки Сердючки та чи замішана в цьому Інна Білоконь.