Популярна в соціальних мережах українська модель, нутриціолог, інфлюєнсер, радіоведуча, а також колишня кохана "динамівця" Артема Мілевського Валерія Крук продовжує дивувати своїх відданих шанувальників справжньою красою.

Цього разу Валерія Крук знову нагадала всім, що вона може виглядати у свої 40+, як юна 25-річна красуня, і справа не лише в гормонах та спадковості, а в тому, як вона працює над собою. Це дає великий стимул для багатьох українок, які можуть виглядати також, якщо постараються.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Нарешті здійснилася моя давня дівчача мрія: вийти з простого блонд у натуральне мелірування. Відео зроблено відразу після фарбування, тому волосся насичене будь-яким доглядом, і без обсягу. Але так потрібно для здоров'я", - розповіла Валерія Крук у своїй новій історії.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

У новій історії, крім того, що Валерія Крук тепер має новий колір волосся, є ще кілька цікавих моментів. Зірка соціальних мереж показала, як вміє позувати перед дзеркалом, щоб зробити чудове селфі. Валерія у сірому шкіряному комплекті, що акуратно облягає її спортивні форми, фанати дуже люблять подібні кадри.

Нагадаємо, "Гарна мамуля...": засмагла Валерія Крук зняла все зайве, навіть холодний лютий здасться липнем.

Раніше повідомлялося, "Закохана до божевілля...": колишня Мілевського Валерія Крук віддала серце старому та гарному, тепер гуляти можна.

Також, "Кульбаба" Валерія Крук розповіла про чарівний ритуал, який допоміг здійснити всі її бажання: "Повторити мій досвід".