Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий змусив українців сміятися до сліз від нової пародії на речника кремлівського диктатора Дмитра Пєскова, який розповів "правду" про інцидент у Брянській області. Новий ролик артист опублікував на своїй сторінці в instagram.

Юрій Великий без перебільшення справжній геній пародій, для якого, напевно, немає обмежень, кого висміювати. Він уже неодноразово дивував українців несподіваними перевтіленнями та продовжує дарувати посмішки, займаючись гумором.

Юрий Великий, скріншот: Instagram

Так, Юрій Великий перетворився на прессекретаря бункерного диктатора - Дмитра Пєскова, який завжди говорить лише "правду". Цього разу "розмовляючий рот путіна" наговорив багато "правди" про заворушення в Брянській області росії, яка сталася днями раніше.

Українці оцінили пародію і щиро посміялися.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Головне правда і тільки правда", "Юрій дякую вам за такий гарний гумор", "Воно чудовисько, копія вірна! Чудо - юдо, риба - кит! Чупакабра - Пєсков", "Юрій ви як завжди, тримаєте наш настрій, дуже важливо зараз! Дякую вам!!!!Натхнення вам, удачі!!!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на стриптиз від путінського генерала: "Я не я і піпка не моя".

Також наш портал інформував, пародист з "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї вони".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" розсмішив пародією на Кадирова та його трофейний пістолет: "Справжній заражений".