Час від часу забута всіма співачка Маша Распутіна, яка підтримує путінський режим, нагадує про себе. Як і багатьом іншим російським зіркам, їй начхати на жертви серед мирного населення, хоча вона не раз була в Україні.

Цього разу Распутіна затято закликала розстріляти тих, ким частково сама і є – зрадників, чужинців та негідників. Такий вирок вона ухвалила російським артистам, які втекли з країни, оскільки не захотіли підтримувати війну путіна.

Маша Распутіна

Про це співачка заявила в ефірі шоу "Ти не повіриш" на пропагандистському каналі НТВ.

"Всіх зрадників, усіх негідників, усіх чужинців, тих, які зрадили за гроші - всіх розстріляти і на шибеницю", - сказала низькопробна зірка.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Після українцям нагадали, як Распутіна зганьбилася у "Вечірньому кварталі" 7 років тому, стоячи на одній сцені з Володимиром Зеленським, який тоді ще був коміком, а не президентом України.

Артистка заявила, що "Київ - це споконвічно російське місто, мати міст російських". Коли ж вона назвала два народи "одним і тим самим", зал невдоволено просвистів і навіть відмовився плескати. Зеленський жартував і намагався тонко висміяти Распутіну, поки та поводилася вкрай нахабно, вульгарно і навіть штовхнула його при гостях.

"Розлютили мене ці ваші коротуни, прям їх вб'ю. Не треба свистіти, я зараз так свисну", - гаркнула співачка.

Нагадаємо, бігала на "Квартал 95", а тепер валяється біля путіна: Маша Распутіна підтримала диктатора Росії: "Гинуть, щоб я народилася"

Раніше ми писали про те, що скривджений Кіркоров скаржиться, що його не пускають в інші країни і "кукарекають" про великодушність росіян: "Їм буде соромно"