Відома українська виконавиця Оля Полякова порадувала шанувальників новою версією свого популярного хіта "Шльопки". Пісню вона виконала у досить незвичайному рок-аранжуванні. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Полякова регулярно радує шанувальників новими публікаціями у соцмережі, показуючи моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. На цей раз їй вдалося по-справжньому здивувати українців, перетворившись на зухвалу рокерку.

Оля Полякова, фото: Instagram

Так, Оля Полякова десь на студії презентувала нову версію свого знаменитого хіта "Шльопки". Пісня у всіх сенсах зазвучала по-новому з гітарним "перевантаженням" та яскраво вираженими барабанами. Також зірка змінила слова якраз під нинішні реалії.

"Ну шо ловіть нові Шльопки!!! Коли розліталися орки на грядки, шльопали шльопки, а в них п’ятки! Шльоп, Шльоп, Шльоп! Від орків залишився один вугольок!!!", - написала зірка.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Показати ще

Шанувальникам оновлена ​​пісня дуже сподобалася.

"Ще краще, ніж було! І кліп треба новий, як росіяни вбігають, аж ляпанці сяють! З такими як Оля, ми точно переможемо!!!", "Тут ви тааак схожі зі старшою дочкою", "Від орків залишився один куточок", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що кінчається добре".

Також наш портал інформував, Оля Полякова показала того, хто був з нею багато років і впорався краще за чоловіка: "Нас звела доля".

Крім того, ми писали, Оля Полякова розповіла про помилки на першому побаченні – не зателефонував після інтиму: "Чому?".