Відома українська рестораторка і суддя "МайстерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська після повномасштабного вторгнення росії на територію України зізналася, що нікуди не збирається тікати.

Про це Ольга Мартиновська написала у лютому 2022 року на своїй сторінці особистій сторінці Instagram.

Ольга Мартиновська поділилася з українцями відео зі свого Дня народження, яке відзначала у вересні. Тоді у своїй промові вона зізналася друзям, що нікуди не хоче їхати, а бажає залишитись в Україні разом зі своїми рідними та друзями.

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Після того, як 24 лютого в Україну напала Росія, у неї це бажання тільки загострилося.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

[quote author=""] "Ми зможемо!!! Я не хочу нікуди тікати ... як відчувалося ... наткнулася на відео з мого дня народження, вересень 21-го ... Вже давно я сама собі пообіцяла, що на мій ДР ми збиратимемося з моїми найближчими десь за кордоном, зокрема на озері Комо... так і робили вже здавна... Так збиралися і в 21-му зробити.... Я взяла квитки до Греції... але в останній момент відчула, що не хочу нікуди. Що мої найдорожчі тут - в Україні... Скасувала політ і розіслала всім запрошення за 24 години до бірсдея... майже всі прийшли...", - зізналася вона.

Війна в Україні, скріншот: Youtube

Ольга Мартиновська каже, що зараз, коли вона переглядає відео, то це як паралельний всесвіт. За ці дні війни вона кардинально змінилася.

[quote author=""] " І Дніпро і його берег краще Комо! Душа тріщить по швах щоразу більше 💔 💔 але! Ми переможемо! Ми відродимо! Ми відновимо! Ми точно зможемо!!! Точно!!! Ми відбудуємо! Створимо нове! Тому не давайте собі навіть шансу впасти у розпач!!! Навіть не думайте про це!!! Сила Віри та нашого бойового духу всемогутня!!! Слава Україні! Подяка ЗСУ!

Ольга Мартиновська, фото з instagram

Нагадаємо, що Оля Мартиновська з "МастерШеф" оголила ніжку та підпустила Вову Ярославського ближче: "Кохання це...".

Раніше ми повідомляли, що Оля Мартиновська з "МастерШеф" виявилася прикутою до ліжка, Ектор не пробачить: "Я не знаю, як я стану".