Відома українська телеведуча Марічка Падалко зважилася на мужній вчинок, заради рідної країни. Подробиці вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марічка Падалко розповіла, що погодилася на дуже складний та відповідальний крок заради України. Вона візьме участь у бостонському марафоні, де доведеться пробігти 42 кілометри.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Ведуча зазначила, що її нинішній фізичний та моральний стан не в найкращій формі. Проте ціль дуже важлива — збирання коштів для реабілітації воїнів ЗСУ, які повернулися з полону.

"В теперішньому фізичному і емоційному стані я б ніколи не відповіла на таке прохання, якби воно стосувалося мене особисто, але зробити важливу справу для України - так! Зібрані гроші підуть на допомогу із реабілітацією звільнених з полону українських військових", - поділилася телеведуча.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Українці захопилися сміливістю коханої ведучої, адже далеко не кожна людина навіть може подумати про пробіжку завдовжки 42 кілометри.

"Яка Ви молодець!!! Справжній боєць на своєму фронті. З Божою допомогою все вийде", "Виглядайте дуже класно, бажаю впевненості та перемоги! Все буде Україна!", "Марічко, ви все можете! Вірю у вас!", "Дякую Вам Марічко, за мужність та впевненість! Ви крута", "Фантастична жінка", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Марічці Падалко і не снилося: зірка ТСН Лідія Таран показала себе "натюрель".

Також наш портал інформував, Олександра Зарицька з "KAZKA" мріє про заміжжя та дітей - кохання змінило все: "Весілля після перемоги".

Крім того, ми писали, "Ми розквітаємо...": Оля Цибульська показала, на що готові українки заради теплої весни.