Старша донька відомої української співачки Олі Полякової Маша відзначила 18-річчя у Парижі та поділилася ефектними кадрами романтичної вечері та поцілунку біля Ейфелевої вежі з бойфрендом. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Маша Полякова вже понад пів року живе та навчається в Лондоні. Днями дівчині виповнилося 18 років, і своє повноліття вона відсвяткувала у Парижі.

Маша Полякова, фото: Instagram

Дочка Олі Полякової показала романтичну вечерю у ресторані з видом на Ейфелеву вежу. Також вона погуляла біля архітектурної пам'ятки і не втратила шансу поцілуватися з бойфрендом в одному з найромантичніших місць на землі.

"Я ніколи не думала, що святкуватиму своє свято без батьків, не вдома, не в своїй країні, але це так. Ніколи не могла подумати, що буду студентом в Англії і житиму в лондонському гуртожитку, і ніколи не думала, що буду так нудьгувати за домом, своєю батьківщиною", - підписала кадри дочка співачки.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Гірко молодим тричі", "Вітаю Маша, будь щаслива і незважаючи на хейт, ти красуня", "Капець", "Маша будь щаслива та йди до поставлених цілей!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Полякова розповіла, яка насправді її мати: "Коли ми вдома граємо в карти..." .

Також наш портал інформував, "Хто колишнього втратив?": Маша Полякова приголубила патлатого красеня, всім подружкам на заздрість.

Крім того, ми писали, Оля Полякова в одних трусах поскаржилася на труднощі: "Все добре, що добре кінчається".