Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна вразила ідеальною фігурою у облягаючих лосинах. Відповідним роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна активно спілкується з шанувальниками і регулярно ділиться з ними яскравими публікаціями, де показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

На цей раз Маша Єфросініна поділилася від частини мотивуючим роликом, на якому заявила, що хоч і втомилася від усього, але змушує себе тренуватися. Вона з'явилася в кадрі спочатку у звичайному одязі, а потім у облягаючих лосинах і такому ж топі.

"Як і ви, дівчата, я втомилася ще минулої весни. Але зад сам себе не підтягне. Не лише зі сталевими "причиндалами" йти до перемоги", - написала телеведуча.

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Українці захопилися зіркою та похвалили її постать, втім, деяким її вигляд не сподобався.

"Дякую за натхнення, дивлячись на Вас я надихаюся, тримаюся і рухаюся вперед", "Маша, ви Богиня! Будемо сильні!))", "Як так схуднути", "Вам, звичайно, видніше, але це виглядає не так привабливо. Здоров'я найголовніше", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше прокоментувала проросійську позицію сестри Лізи: "Важка тема для нашої родини".

Також наш портал інформував, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вразила українців не по роках молодою мамою: "Як дві сестрички".