Відомий український модельєр, волонтер, бізнесмен та власник цілої мережі бутиків свого бренду Андре Тан, який буквально днями презентував нову лінійку одягу в Мілані, продовжує радувати передплатників у мережі Instagram та займатися своєю улюбленою справою – говорити про моду та підтримку для всіх українців.

Цього разу Андре, дорогою до Парижа, вирішив підняти настрій своїм фанатам та передплатникам життєвими порадами. Андре говорить про те, як у такий скрутний час знайти свою "опору".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Допис Андре Тана, скріншот: Instagram

"У чому моя опора? Невизначеність – це нова реальність. І її доведеться прийняти, щоб мати можливість спиратися на неї. І так, на невизначеність можна спиратися. Розповім вам із власного досвіду:

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

На початку війни, коли багато наших магазинів було зруйновано або опинилося на окупованих територіях, фабрики були припинені, команда розкидана різними куточками світу, в голові був хаос — що робити, як виплачувати заробітну плату команді, що далі...

А потім я себе запитав: "Як особисто Я можу бути корисним для своєї країни та людей у ​​цій ситуації?" І мій мозок швидко дав відповідь на це питання і пролунала фраза – піднімати економіку країни, Андре; роби те, що краще вмієш і будь корисним.

Це і стало моєю опорною точкою. З того ж дня ми з командою більше не стоїмо на місці: їздимо на міжнародні тижні моди (тільки за ці півроку ми були на Milan Fashion Week, Paris Fashion week та Copenhagen Fashion Week), виставляємось у кількох європейських містах та будуємо плани. Бо є заради чого!

Тому що я, ні – МИ, хочемо жити в економічно сильній і просунутій державі, але чомусь сподіваємось на когось зверху – ні, починати треба з себе.

Тож шукайте свої точки опори, йдіть уперед, розвивайтеся, заробляйте! І допомагайте економіці нашої країни.", - пише Андре.

Нагадаємо, квіти, байкери та стиль 60-х: Андре Тан показав українкам наймодніші речі теплої весни-2023.

Раніше повідомлялося, зухвалий Андре Тан заявився до українців з голою попою, Слава Дьомін оцінив: "Боягузи не були б зайвими".

Також, "Руки сверблять...": Андре Тан опинився в раю для дизайнерів, так багато ганчірок навіть у "секонді" не знайти.