Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров знову відвідав українських бійців у шпиталі з невеликим концертом, щоб підтримати їх після жахів війни и отриманих поранень. Артист встиг з ними поспілкуватися та загалом підтримати морально.

Павло Зібров, фото: Instagram

Як він повідомив, багато хто з них був у полоні в окупантів, а зараз перебувають на реабілітації і навіть чекають на протезування. Але незважаючи на пройдені випробування, Зібров побачив у їхніх очах велику силу та віру в те, що Україна здолає ворога.

"Різні історії, різні долі… але одна велика віра в Перемогу, незламність, сила та мужність в очах!Дуже радий особисто подякувати нашим Героям за наш спокій. Будьте здорові, наші незламні воїни, нехай Господь Бог оберігає вас!" - написав він.

Популярні новини зараз

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Шанувальники знайшли багато слів для подяки співаку, який відвідав поранених військових. Вони зазначили, що дуже важливо виявляти милосердя один одного в такий час.

Коментарі - instagram.com/pavlo_zibrov/

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров помірявся "чоловічою гідністю" з відомим пранкером: "Усачі"

Як повідомляв Знай.ua, "Нові хітяри...": Дядько Жора вирішив переспівати Павла Зіброва, але забув про чарівні вуса

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров подав приклад, як треба дякувати бійцям за службу та допомогу народу: "Це важливо"