Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк нещодавно в інтерв'ю Григорію Решетнику розповів про своє ставлення до повістки, яку йому якраз таки вручили, та мобілізації загалом. Його думка викликала обурення в українців, але артист у новому пості пояснив, чому не всі чоловіки мають воювати на фронті.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

"У мене в голові не вкладається, що до сих пір є люди, котрі вважають, що абсолютно УСІ чоловіки повинні бути на передовій. Записатись в ряди "диванних філософів" - діло зовсім нехитре: сидиш собі і бездумно кнопаєш всяку х*єту в коментарях, неберучи до уваги, що ця людина робить більше, ніж тисяча подібних "розумників", - написав він.

Актор згадав ситуацію з Владом Ямою, якого звинувачують у втечі під час війни за кордон, але він робить дуже багато для країни та займається благодійністю. На думку Тараса, зіркам із широкою аудиторією цим і треба займатися, а не стояти на блокпостах зі зброєю в руках.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Влад Яма, фото: Instagram

"Їхня користь в рази більша і ефективніша ніж у гарячій точці, у якості бойової одиниці. І ніхто тут не збирається применшувати героїзм наших воїнів, що знаходяться на передовій!" - додав артист.

Також Цимбалюк не упустив можливості нагадати, що і сам він старається на благо країни і заради перемоги, хоча лише одиниці помічають це, а більшість відправляє на передову.

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" перетворився на брутального козака, тільки саблі не вистачає: "Містер харизма"

Раніше ми писали про те, що зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк погодився стати новим "Холостяком", але з умовою: "Я б усіх цих дівчат..."

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк пограв рельєфними м'язами і показав свій стабілізатор: "Не збожеволіти"