Дуже відома українська співачка, зірка телебачення, інфлюєнсер у соціальних мережах, активний блогер та кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка нещодавно навчила українок "правильно" відмовляти дуже наполегливим кавалерам, продовжує піднімати настрій своїм улюбленим шанувальникам.

Цього разу зірка трохи поговорила з подружками та шанувальницями у стилі рубрики у Isntagram "опитування". Головною темою були зради шлюбу. Не будемо говорити, що всім сподобається ця тема, проте Оля вирішила "видавити" всі ці теми. Можна побачити навіть дуже відверті зізнання.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Співачка несподівано для всіх, і схоже, що для себе сама розповіла про гарячу бесіду з одним із чоловіків, який постійно зраджує свою дружину із заміжніми жінками, які у свою чергу теж постійно зраджують своїх законних чоловіків.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

За словами цих жінок, вони "йдуть на бік" через те, що вдома вони не мають "дикого сексу". Ось і вирішила детально дізнатися, чому жінки незадоволені своїми чоловіками.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Однак пізніше з'ясувалося, що "той чувак" був неодруженим. На думку Олі, якщо жінка не може вдома висловити всю правду про сексуальні бажання, це вже питання довіри.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Це, до речі, цікавий інсайт. Для чоловіків такі історії, у нашому суспільстві, трофейні. Жінки такі історії намагаються приховати", - написала Оля Цибульська.

Нагадаємо, Оля Цибульська провела українкам майстер-клас з відшивання кавалерів: "Просто салом...".

Раніше повідомлялося, "Починаємо гризти один одного": Оля Цибульська показала, як "спустити пар", якщо вже достатньо накипіло.

Також, ннструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися...".