Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як знаходить у собі мотивацію не піддаватися депресивним настроям і заразом порадувала шанувальників. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська любить радувати шанувальників своєю увагою і на своїй сторінці ділиться не лише яскравими фото чи відео зі свого зіркового життя, а й радує своїм почуттям гумору.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська розповіла, що її мучать емоційні гойдалки та єдине, що рятує від депресії це рідні, віра у ЗСУ та гумор. Щоб підтримати і шанувальників, які опинилися у подібному стані, зірка зняла кумедний ролик.

"Настрій, що впала б на підлогу, як у 5 рочків і поплакала б. Але підлога зимна, коліна хрустять, туш потече, буду, к*рва, сильною", - констатувала співачка на відео.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Як гарно сказано", "Емоційні гойдалки то плачу, то сміюся", "Іноді хочеться не те слово, що поплакати, а заплакати. Але треба бути сильними", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розплакалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."