Світлана Лобода показала, як проводить вільний час на відпустці. Відповідна посада одного разу з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Світлана Лобода – одна з найпопулярніших українських співачок. Це може довести популярність у соціальних мережах. Прихильниками вона ділиться творчістю, фрагментами свого життя, що запам'ятовуються. Іноді Світлана Лобода спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Світлана Лобода, фото: Instagram

28 січня 2022 року знаменитість опубілкувала серію фотографій із відпочинку на території тропічної країни. Жінка одягнена у світлу прозору вечірню сукню

"Sweet dreams❤️‍🔥", - підписала вона свої знімки.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Фолори активно почали коментувати цю посаду. Хтось побажав українській співачці щастя, а хтось наголосив, що у жінки сумні очі.

"Як же чудово, що у вас все добре! Будьте щасливі, Світлано."; "Світлано, ви чудові! Сяйте!"; "Ми вже встигли скучити ❤️✨"; "Очі сумні чомусь 🙄"; "Неймовірною красою фотографії 🤍 вважаю дні до зустрічі!", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Світлана Лобода "загубилася" серед піску, згадавши коханого: "Після того, як...".

Раніше ми повідомляли, що Світлана Лобода показала ідеальне тіло, яке становитиме конкуренцію Насті Каменських: "Американо і в дорогу".

Також стало відомо, що Світлана Лобода зізналася, що боїться брати телефон до рук: "Просто неможливо". Світлана Лобода заявила, що щоденні новини лякають її.