На початку січня українці нарешті побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Хлопець вибрав Катерину Лозовицьку. Олександра Мудра залишилася просто фіналісткою... проте на пост-шоу виявилося, що Алекс весь час думав не про ту. З Катею у стосунках він пробув лише один місяць, протягом якого вони мали інтимну близькість, про що він розповів в інтерв'ю Ганні Олицькій.

Алекс Топольський, фото: Instagram

— Із Сашею дійшло більше, ніж до поцілунків? Якась близькість...?

— У кого?

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

— У тебе! Чи не було такої можливості на проекті?

— Був момент у басейні із Сашею, це було наше побачення, де було 4 сезони. Це одне з найкрасивіших побачень. Там був такий момент, коли ми були у басейні. Басейн був холодний неможливо. Ми туди залізли і один одного відігрівали. Я пам'ятаю, коли вона на мене залізла, ми почали цілуватися. Було важко зупинитись. Коли вона вийшла, я попросив: "Хлопці, мені потрібна хвилина часу, щоб трохи заспокоїтися". Було дуже пікантно.

Алекс Топольський, фото: Instagram

До цього Ганна згадала про участь Олександри у литовській версії романтичного шоу, де вона також давала собі можливість пристрасних поцілунків. Після українського проекту Мудра з усім негативом почала висловлюватися на адресу Топольського, що могло його образити.

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостяка" наїхала на Топольського після пост-шоу: "Боже, як це принизливо"

Як повідомляв "Знай.uа", учасниця "Холостяка" відпочиває в Дубаї з бразильцем після невдачі з Топольським: "Безробітна тепер"

Знай.ua писав, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка"