Дружина та дочка популярного українського коміка, актора та зірки "Квартал 95" Юрія Ткача показали, як веселяться, поки вдома немає світла. Запальний ролик Вікторія Ткач опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач регулярно виходить на зв'язок із шанувальниками та показує кадри зі свого життя. Найчастіше вона показує, як весело проводить час із дочкою Лізою, оскільки чоловік артист, ймовірно, напружено працює.

Юрій Ткач із сім'єю, фото з Instagram

На цей раз дружина Юрія Ткача показала, як розважається з дочкою, поки немає світла. Щоб підтримувати настрій на максимумі мама та дочка з ентузіазмом співають відому пісню. Також в колектив влилася їхня домашня улюблениця — такса на прізвисько Буся.
"Світла вдома немає, а от настрій 🔥. Дивіться до кінця, там соло Бусі", - підписала ролик Вікторія Ткач.
Українці оцінили метод підтримки гарного настрою від зіркового сімейства.
"Рибки, ви класні", "Дай Бог вам завжди веселого настрою", "Буся взагалі", "Прекрасне тріо", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів про свою проблему, яку зрозуміють Кошовий та Яма: "Неголена Червона Шапочка".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show похвалився красунею дружиною з малюком на руках: "Моя двійня".

Популярні новини зараз

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Показати ще

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив пародією на друга, який є у кожного: "Все знає та вірить у нумерологію".