17-ти річна донька популярної української співачки Олі Полякової, блогер, студентка та майже інфлюєнсер для юних українок Маша Полякова, яка днями познайомила всіх своїх фанатів із доброю подружкою Зіною, продовжує радувати своїх та маминих фанатів яскравими кадрами, вони завжди викликають бурю позитивних емоцій.

Цього разу донька Олі Полякової вирушила до дивовижного місця, яке найбільше схоже на музей, і не простий, а навіть краєзнавчий. Проте не варто забувати, що Маша зараз у Лондоні, а там такої архітектури дуже багато.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Поляковій у мережі Instagram.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

"Ось повели мене з самого ранку, в дуже гарне місце. Якось на цілих нуль, нуль, нуль п'ять десятих піднімається настрій", - розповіла Маша Полякова.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

Дівчина не просто розповіла про те, що в неї піднявся настрій, також вона показала всім своїм відданим фанатам, що вона бачить довкола себе. Тут є і ліпнина, і загадкові картини, а також гарно оздоблені мармуром сходи.

Stories Маші Полякової, скріншот: Instagram

Ще можна поговорити про чудові килими, проте це вже, напевно, наступного разу, адже вереді у Маші ще багато чого дуже цікавого. Все це фанати бачать на фото самої Маші Полякової, яка спеціально для краси поставила маску, яка намалювала їй багато поцілунків на обличчі.

Нагадаємо, Маша Полякова перетворила свого хлопця на раба, оскільки він не заробляє багато грошей: "Купити крем від болю в суглобах".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями".

Також, Маша Єфросиніна вразила українців не по роках молодою мамою: "Як дві сестрички".