Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина показала тренування у спортивному залі з цікавого ракурсу. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина постійно підтримує зв'язок із шанувальниками та радує їх новими фото та відео. Зірка показує моменти як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Ксенія Мішіна. Фото: Instagram

Як відомо, Ксенія Мішина активно займається спортом та регулярно відвідує спортзал, що регулярно демонструє шанувальникам. Цього разу вона вирішила показати своє тренування з дуже цікавого ракурсу, який дозволяє розглянути результати занять, що вже з'явилися.

Шанувальники захопилися старанністю коханої актриси та помітили, як спорт вплинув на її постать.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Ти припиняй зводити з розуму чоловіків цим горіхом", "Ксюша", "Красива", "Ксюша, ви красуня, але цю красу, вашу фігуру ви створили самі. Яка ви молодка працьовита. У вас велика сила волі", "Подивився і настрій піднявся", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Жанну Фріске на ліжку: "Коли заплющу очі".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, ми писали, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворила тіло на полігон для творчості: "Татуху намалювала".