Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна показала кумедну нарізку з одного випуску "Дорослі дівчатка", в якому показала свою та реакцію співачки Олі Полякової на образи та нахабство з боку оточуючих.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Телеведуча зізналася, що в такі моменти просто ціпеніє, не знаходячи слів у відповідь на образи, а ось її подруга сміливіша в цьому сенсі.

Полякова прямим текстом шле на три веселі літери свого кривдника. Вона була дуже розлюченою, коли демонструвала на публіку власну реакцію. Такій було б страшно попасти під гарячу руку.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

"А що у вас по реакціях на образи та нахабство?" - поцікавилася Маша.

Фанати поділилися своїми думками з цього приводу, а також зазначили, що їм до вподоби реакція Полякової, оскільки в її випадку про невроз можна забути. А ось Єфросиніна тримає у собі невисловлене і страждає.

Коментарі - instagram.com/mashaefrosinina/

Нагадаємо, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без борошна: "Він зі своїми яйцями"

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна натягла сукню з декольте до самого пупка і вразила Дантеса: "Ох, що творить"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова похвалилася своїм аксесуаром і відразу "прилетіло" від шанувальників: "У ці жорстокі часи..."