Єва Лонгорія розповіла про свою популярність. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Американська актриса мексиканського походження, а також продюсер, режисер та бізнесмен запам'яталася широкому колу шанувальників як виконавиця ролі співачки Габріель Соліс у серіалі "Відчайдушні домогосподарки". Жінка регулярно знімається у різноманітних проектах.

Якось дівчина опублікувалавідеозапис, в якому розповіла про образи, в яких її бачили шанувальники у різних фільмах та серіалах, а також вказала імена своїх персонажів.

"Мене звуть Єва, але вони звуть мене... І я всіх їх люблю" , - повідомила вона.

На відеозаписі, на який було накладено пісню "That's Not My Name" гурту The Ting Tings. На відео вона показала свої найпопулярніші кінообрази. Саме іменами цих персонажів часто називають актрису.

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Йдеться про Габріель Соліс, Ізабеллу Бранья Вільямс, Сілвії, Ани Софії Кальдерон, Пауліни, Глорії, Олени. При цьому роль так званої Габі із "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія назвала коханою.

Нагадаємо, що Єва Лонгорія стала раком у новорічної ялинки з подружкою: Габі з "Відчайдушних домогосподарок" не впізнати.

Раніше ми повідомляли, що Карлос Соліс на коні, Карл Майєр впав у прірву, а родину Рекса вбили: як склалося життя чоловіків з "Відчайдушних домогосподарок".