Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливий народ намагається допомогти ЗСУ, доки танки "Леопард" не надійшли на озброєння. Сміливу пародію він показав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий — справжній гуру пародій, який уже не один рік змушує українців надривати животи, висміюючи різних постатей. У портфоліо артиста багато ролей і кожна з них яскравіша за попередню.

Юрий Великий, скріншот: Instagram

Цього разу Юрій Великий вирішив показати, як заповзятливий український народ шукає можливості і вистачає за всі ниточки, щоби допомога ЗСУ з "Леопардами", постачання яких напередодні таки схвалили партнери. У пародії артист постав у ролі вже всім знайомого дядька Сергія.

"Як Дядько СІРОЖА допомагав ЗСУ Леопардами. Сміємося - значить не здаємося", - підписав ролик гуморист.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Реакція шанувальників була моментально.

"Леопард на леопарді)))) Це буде розрив", "Браво!!! дякую, що підняли настрій", "Хочемо бачити дядька СІРОЖУ частіше", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв путіна та його "кільця влади": "Натягнув на свого більбо".

Також наш портал інформував, Юрій Великий поспілкувався з "покусаним сальдо", здивувавши пікантними подробицями: "Жорсткий перекус".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв істеричні напади Соловйова через візит Зеленського до США: "Тужно дивитися".