Відома українська виконавиця Аліна Гросу перенесла ще одну операцію. За словами зірки, все пройшло не так гладко, як вона думала, тому її відправили на реабілітацію. Цим вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Восени минулого року Аліна Гросу розповідала шанувальникам, що у неї почалися серйозні проблеми зі здоров'ям та їй робили операцію. Зірка стала на ноги і кілька місяців радувала фанатів своєю активністю, а потім поїхала до США, відвідати брата та зникла із соцмереж. Через деякий час артистка вийшла на зв'язок і розповіла, що сталося.

Аліна Гросу. Фото: Instagram

Так Аліна Гросу повідомила, що їй зробили ще одну операцію, але все пройшло не дуже гладко. За її словами, вона думала, що зможе самостійно відновитись, але в результаті її відправили до спеціалізованого шпиталю для реабілітації.

"Друзі, всім привіт. Нарешті хочу поділитися з вами, я зараз перебуваю в шпиталі, після операції. Думала сама викарабкаюся, але вирішено було відправити мене на реабілітацію до шпиталю", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Аліна Гросу. Фото: скрін instagram stories

Гросу зізналася, що перебування у шпиталі відпусткою не назвеш, адже їй доводиться приймати багато ліків, відвідувати низку процедур, зокрема болючі.

Раніше портал Знай повідомляв, Аліна Гросу показала чоловіка, заради якого поїхала до США: "Найщасливіші моменти".

Також наш портал інформував, Аліна Гросу прикрила "кавунці" тоненькими смужками тканини, шанувальники крутять носом: "Багато всього штучного".

Крім того, ми писали, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями".