Катерина Репяхова поділилася рецептом своєї матері. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Молода дружина популярного українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова має велику аудиторію у соціальній мережі Instagram. Там на неї підписано сто п'ятдесят сім тисяч людей, які активно коментують та лайкають її пости. Дівчина намагається активно ділитися фрагментами її роботи, материнства, захоплень. Іноді вона спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Якось дівчина показала салат, який приготувала її мама за десять хвилин. Тим, хто почав розпитувати рецепт цієї страви, вона надала рецепт, який випросила по whatsapp.

Цей салат з грушею, курячою печінкою готується дуже швидко. Пікантності додає оригінальний соус із гірчицею, соком лимона, медом.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Нагадаємо, що Віктор Павлик показав улюблену забаву сина, зовсім не іграшки: "Не для людей зі слабкими нервами".

Раніше ми повідомляли, що Катя Репяхова поностальгувала за активним Віктором Павликом та їхніми "пригодами": "Ніколи не соромилися".

Також стало відомо, що Віктор Павлик у спортивках ледь упіймав "дерев'яну" Катю на паркеті, синок здивований: "Захотів коментарів штанів".