Зірка шоу "Квартал 95" та "Ліга Сміху" Юрій Ткач показав, як утеплився до січневих холодів. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Вирішив придбати собі зимовий перучок?" , - Підписав він забавний ролик, в якому хвалиться хутряною шапкою з дуже довгим ворсом. З першого погляду і не зрозуміло навіть, шапка це чи справді екстравагантна перука.

"Взимку мерзне в мене лисина, тому взяв собі перуку гарну. Як вам, га? Нормально, нічого так? Можна лазити, літати?" , - Запитує він у коротенькому ролику.

"От красавчик, хорош», «Классно, можно носить», «Из какой живности шапка?», «Клас! Чекаємо тебе і з Яринкою, кумом, участковим, Боріком, Вєрою та ін. у новому сезоні. Передай від мене всім привіт, будь ласка», «Ото красавчик, зато не будеш мерзнути», «Агонь, на праздник можно челочку прямую или косую, можно начесать. Универсал", - смеются в комментариях украинцы.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Не обійшлося і без порівнянь із відомими жіночими персонажами.

«Тітка Мотя!», «Донна Роза», «Юрчик! ну який же ти гарненький!! прям Червона Шапочка… але неголена» , - додають жартівники.

Нагадаємо, що доньку Юрія Ткача з "Квартал 95" ледь сплутали з зірковим татом: "Маленька копія".

Раніше ми повідомляли, що Юрій Ткач з "Квартал 95" відвідав воїнів ЗСУ і перейнявся силою їхнього духу: "Такий бойовий".

Також стало відомо, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" не витримала і зняла напругу прямо за кермом: "Трохи на межі".