32-річна співачка випустила відеокліп на свій новий сингл You Only Love Me 27 січня — і мистецтво, безумовно, імітує життя.

Дійсно, музичне відео для її нової пісні має весільну тему, де Ора, одягнена у вінтажну весільну сукню Yves Saint Laurent 1987 року, готується до свого великого дня.

І виявилося, що минулого року вона була справжньою нареченою, оскільки 27 січня вранці зірка нарешті підтвердила у британському радіошоу, що вийшла заміж за 47-річного режисера Тайки Вайтіті.

З'явившись на "Heart Radio Breakfast", Ора сказала: "Так, я одружена. Я офіційно поза ринком відносин. Я вирішила залишити це більш приватним і більше тримати для себе, але з моїм новим відео я граю на тому, що могло б бути" .

Сукня без бретельок з прикріпленою пухирчастою вуаллю, яка натягується на власницю, як пташина клітина, і доходить до рук, має м'які складки і злегка завищений низ.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Стиліст Ори, Том Іребаут, поділився поглядом на поп-співачку в її весільному образі у своєму акаунті в Instagram разом із фотографією оригінального синього стилю із чорною вуаллю, яка надихала його багато років.

За словами знаменитого стиліста, Чері Балч із Shrimpton Couture відповідала за пошук версії кольору слонової кістки сукні 1980-х років для відео.

Щодо її фактичного дня весілля, Ора, яка вийшла у абсолютно прозорій мереживній сукні на початку цього місяця, не згадала, що на ній було надіто, але розповіла про те, як реальне життя надихнуло її на нове відео.

"Коли пішли чутки: «Вона заміжня, чи не так?" Я хотіла зіграти на цьому , — сказала вона, маючи на увазі минулорічні новини про те, що вона, можливо, вийшла заміж за Вайтиті. - Я хотіла зробити весілля, яке не пішло за планом… це не означає, що насправді це сталося”.

Ріта Ора, кадр з кліпу на пісню "You Only Love Me"

Нагадаємо, що сестра Крістіана Грея з "50 відтінків сірого" Ріта Ора нарешті зізналася: "Я так вірила в це..."

Раніше ми повідомляли, що гола Ріта Ора із "50 відтінків сірого" влаштувала справжній шторм у ванній: за таке можуть заблокувати.