Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна була внесена на росії до списку терористів та екстремістів. Почесним статусом зірка похвалилася у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram і вкотре посміялася з сусідів, що деградують.

Маша Єфросініна — медійна особа широко відома не лише українському глядачеві, а й росіянам. Ведуча з перших днів повномасштабної війни не соромиться у висловлюваннях і прямо каже, що думає про тих, хто розв'язав та продовжує кривавий терор щодо українського народу. Старання зірки не залишилися непоміченими.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Так, Маша Єфросініна повідомила, що росфінмоніторинг вніс її до списку терористів та екстремістів. Крім того, вона внесена в базу розшуку МВС росії. Зірка подякувала всім за вітання, адже подібний статус нині сприймається у цивілізованому світі як знак якості.

"Друзі, новини бачу! Все бачу! Дякую за привітання - їх більше, ніж у день народження. Слава Україні!", - написала ведуча.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Сторіс Маші Єфросініної. Фото: скрін instagram stories

Також Маша Єфросініна посміялася з росіян, які забули інструкції з кремлівських методик і визнали, що Крим — Україна.

"Ну правильно все пишуть, коли хочуть: Керч — Україна", — написала ведуча.

Сторіс Маші Єфросініної. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чому..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна натягла сукню з декольте до самого пупка і вразила Дантеса: "Ох, що творить".