Брітні Спірс вважає, що фанати зайшли "надто далеко", викликавши поліцію до неї додому для перевірки здоров'я цього тижня.

"Як усім відомо, поліцію викликали до мене додому через телефонні розіграші", - написала 41-річний поп-ікон уTwitter 26 січня. - Я люблю і обожнюю своїх шанувальників, але цього разу все зайшло надто далеко, і в моє особисте життя вторглися.

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

Спірс зауважила, що поліція взагалі не входила до її будинку і, підійшовши до її воріт, зрозуміла, що проблем немає, і негайно пішла.

Співачка "Toxic" зізналася, що відчула себе на собі гахлайтинг та знущання, коли інцидент потрапив до заголовків.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Вона також висловила розчарування у зв'язку з тим, що в деяких повідомленнях преси її "ще раз представили у поганому та несправедливому світлі".

"У цей період мого життя я щиро сподіваюся, що громадськість і мої шанувальники, про яких я так сильно дбаю, зможуть поважати моє особисте життя в майбутньому" , - сказала Спірс. - З любов'ю, Бі”.

Твіт Брітні Спірс

Власниця "Греммі" викликала занепокоєння 25 січня після того, як без попередження деактивувала свій аккаунт у Instagram, що спонукало стійких бійців Брітні Армі викликати поліцію.

Деякі дійшли до того, що транслювали у прямому ефірі свої дзвінки місцевій владі у Південній Каліфорнії, де Спірс проживає зі своїм чоловіком Семом Асгарі.

Джерела повідомили TMZ, що Спірс була обурена несподіваним візитом, назвавши його "незручністю".

"Я можу підтвердити, що дійсно дзвонили в нашу диспетчерську службу, і, по суті, я можу підтвердити, що ми не віримо, що Брітні Спірс наражається на якусь шкоду або на якусь небезпеку" , - підтвердив представник офісу шерифа округу Вентура.

Брітні Спірс: скрін з відео

Нагадаємо, що Брітні Спірс закотила істерику в ресторані Лос-Анджелеса, Сем Асгарі ледве врятувався втечею.

Раніше ми повідомляли, що Брітні Спірс остаточно збожеволіла, роздягнувшись у душі і заявивши, що змінила ім'я: "До того, як я промокла".