Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська привітала українців з днем ​​обіймів та поділилася милим відео зі своїми колегами.

Наталія Могилевська має багатотисячну армію шанувальників, саме тому намагається часто радувати їх новими фото, відео чи цікавими новинами з особистого та творчого життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Скріншот публікації Наталії Могилевської

У день обіймів Наталія Могилевська вирішила поділитися зворушливим відео зі своїми колегами, яке змонтувала під свою пісню "Обняти. Плакати. Цілувати". На відео можна побачити, як Могилевська обіймається з Дзідзьо, Артемом Пивоваровим, Тіною Кароль, Іриною Білик, Юлією Саніною та іншими.

Скріншот публікації Наталії Могилевської

Цими милими кадрами Наталя Могилевська вирішила нагадати, наскільки важливо дарувати один одному позитивні емоції і більше обійматися.

Скріншот публікації Наталії Могилевської

"Даруйте свою теплоту близьким, рідним та приємним вам людям. З Днем обіймів! ❤️", - так Наталя Могилевська підписала відео.

Популярні новини зараз

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Скріншот публікації Наталії Могилевської

Скріншот публікації Наталії Могилевської

Нагадаємо, що Наталія Могилевська повернулася до шкідливих "звичок" завдяки табору з 30-ти людей у ​​своєму будинку: "Терміново все до мене".

Раніше ми повідомляли, що Камалія заступилася за Наталію Могилевську, яка потрапила в немилість шанувальників: "Вона не с*ка".

Також стало відомо, що Наталія Могилевська розкрила тонкий вуаль і похвалилася рослинністю: "Природа допомагає".