Українська співачка, а також актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія повторила образ легендарної Мерилін Монро та не втрималася, щоб не похвалитися перед шанувальниками. Відповідним фото зірка поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія регулярно радує шанувальників новими кадрами, де показує як моменти з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю. Цього разу вона вирішила додати в стрічку трохи краси і похвалилася карколомним образом.

Віра Кекелія, фото: Instagram

Так, Віра Кекелія постала в ефектній сукні з зоною декольте, що виділяється, і симпатичною зачіскою. Зірка наголосила, що трохи відчула себе легендарною співачкою Мерилін Монро.

"Була сьогодні трохи Мерилін", - підписала фото актриса "Жіночого кварталу".

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Ти незрівнянна в будь-якому образі", "Неймовірно чарівна красуня", "Красива", "Краса", "Красуня", - написали в коментарях шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія розтопила серця українців милими моментами із сином: "Це так красиво".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".