Сніжана Бабкіна показала екстремальне зимове захоплення свого чоловіка Сергія Бабкіна. За її словами, це і є секрет молодості. Відповідними роликами вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сніжана та Сергій Бабкіни дуже відкриті у спілкуванні з шанувальниками та періодично показують, що відбувається у їхньому особистому та творчому житті. Зоряна пара часто розповідає про захоплення, наприклад Сніжана любить займатися йогою, а Сергій практикує і дуже екстремальні хобі.

Сергій Бабкін, фото: Instagram

Так, Сніжана Бабкіна показала, як її чоловік у розпал зими в одних плавках заліз у водойму і почав пірнати.

Після екстремальної процедури він переділ плавки і надів гетри, щоб трохи зігріти ноги. У такому вигляді він вирішив посидіти на лавці. При цьому довкола видно сніг, що свідчить про те, що температура на вулиці явно не "плюсова".

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Дружина Сергія Бабкіна зазначила, що це і є секрет молодості і акцентувала увагу на шкірі чоловіка, що почервоніла від холоду.

"Ось у чому секрет вашої юності та молодості, Сергію. Подивіться колір шкіри — червоний", - сказала Сніжана Бабкіна, знімаючи чоловіка після процедури.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Сергія Бабкіна Сніжана торкнулася снігової краси "пальчиками": "Неймовірно..."

Також наш портал інформував, секрет Каті Осадчої порадував не лише Юру Горбунова, а й Бабкіна: "Зайві кілограми не загрожують".

Крім того, ми писали, Сніжана Бабкіна засвітила пружні груди під тоненькою маєчкою, аж щічки зарум'янилися, Бабкін приревнував: "Моя і точка".