Відома українська телеведуча, подруга Олі Полякової Маша Єфросініна показала свою маму, з якою схожа, як дві краплі води. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна регулярно радує своїх численних шанувальників новими кадрами як з особистого життя, так і з робочих моментів. На цей раз телеведуча показала свою ефектну маму.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram

На новому фото Маша Єфросініна позує у компанії, як одразу може здатися, трохи старшою від неї сестри, але насправді це її 65-річна мама. Вони схожі одна на одну, як дві краплі води, ще й вибрали для фото однакові вбрання.

Вона каже, що їй зовсім не подобається ця цифра ... А я піднімаю її до дзеркала і прошу подивитися на себе ... вона посміхається кокетливо. Так, вона знає, що прекрасна, що в її житті є кохання. Що ми завжди оберігатимемо цю посмішку Маша Єфросініна

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Як дві сестрички! Многая літа", "Як може такій прекрасній жінці бути стільки років! Це не її, їй підкинули!!", "Мама у вас дуже чудова. Ви такі схожі. Щастя їй і багато років!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вперше розповіла, чи зраджував їй Тимур: "У тебе такі цицьки, що там нема чого..."

Також наш портал інформував, Оля Полякова нагодувала соковитими равіолі свого співробітника і напросилася на комплімент: "Скажи, що я богиня".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна натягла сукню з декольте до самого пупка і вразила Дантеса: "Ох, що творить".