Нещодавно українці побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Переможницею стала Катерина Лозовицька, хлопець вибрав її, а не Олександру Мудру. На пост-шоу стало відомо, що Топольському не вдалося збудувати стосунки з Катею, у всьому виною, як виявилося... неправильний вибір. Алекс постійно думав про мудру.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Наразі стало відомо, що ще одна учасниця "Холостяк-12" знайшла собі кохану людину, слідом за Вікторією Варлею, Сашком Мудрою та іншими дівчатами. Юлія Кавчук (з голубцями) на пост-шоу "Життя після проекту" зізналася, що зустрічається із відомим бразильським футболістом.

З ним вона познайомилася у Дубаї. А зараз у Instagram Stories вона взагалі виставила відео поряд з ним. Вони посміхаються та виглядають щасливими.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Ну гаразд... Може, завтра видалю. Я веселюся, бо безробітна тепер, а він працює. Вважаю — ідеально", — підписала ролик Юлія Кавчук.

Юлія Кавчук, скріншот: Instagram Stories

Як виявилось, це було правдою. Дівчина вирішила не хвалитися протягом всіх 24 годин, вилучивши Stories передчасно.

Нагадаємо, Алекс Топольський викручується із ситуації з Мудрою та Лозовицькою, сказавши, що не користувався розумом: "Зробив неправильний вибір"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський вирішив принизити Катю Лозовицьку та повідомити його правду про стосунки після "Холостяка": "Мені не потрібні..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Топольський заступився за свою обраницю Лозовицьку і "заткнув" Мудру: "Хоч раз, прояви гідність"