Нещодавно українці побачили фінал 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

Переможницею стала Катерина Лозовицька, хлопець вибрав її, а не Олександру Мудру. На пост-шоу стало відомо, що Топольському не вдалося збудувати стосунки з Катею, адже він постійно думав про Сашка. Цю ситуацію вирішила прокоментувати навіть дружина провідного проекту Григорія Решетника Христина.

Христина Решетник, фото: Instagram

У Instagram Stories у неї запитали – чому у Каті та Алекса не склалося? Дуже красива пара. Що їм не вистачило обом? Багатодітна мати заявила, що щорічно аналізувала стосунки пар, які складалися у кожному новому сезоні. За її словами, після "Холостяка" дуже складно побудувати відносини поза камерами. Бо це в 10 тисяч разів складніше, ніж у звичайному житті, тому що на проекті ви отримуєте і подарунки, і емоції, і суперництво, і адреналін... але після зйомок все змінюється.

Христина Решетник. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа

Показати ще

Христина Решетник заявила, що Алекс із Катею були гарною парою і їй дуже прикро, що у них не склалося. Проте вона наїхала на "Холостяка" через те, що він наговорив на пост-шоу.

"Відповідь Алекса на пост-шоу про Сашу, що він про неї думав – боже, як це було прикро і принизливо чути. Хочеться, щоб чоловіки завжди зберігали своє обличчя, контролювали емоції та відповідали за слова – ось найважливіше", - додала вона.

Христина Решетник, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "Вмію подобатися татам": Саша Мудра знайшла собі багатенького американця після фіналу "Холостяка"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський викручується із ситуації з Мудрою та Лозовицькою, сказавши, що не користувався розумом: "Зробив неправильний вибір"

Знай.ua писав, серце Топольського розтануло: найгарячіші кадри переможниці "Холостяк 12" Каті Лозовицької