Євген Комаровський, відомий український лікар-педіатр, приміряв на себе роль відомого казкаря Діда Панаса, який раніше був найпопулярнішим казкарем в Україні.

Євген Комаровський розмістив на своєму Instagram зачитану ним казку Наталі Забілої "Казка про веселого метелика", ілюстрації до якої намалювали мами та бабусі.

Євген Комаровський. Фото: Instagram

Люди які малювали — дорослі діти. Бабусі, мами, дівчата. Сподіваємося діткам сподобається. Бабусі були зайняті корисною справою і самі того хотіли: — фрагмент листування з художниками.

Популярні новини зараз

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Художники зазначили, що їм було цікаво працювати з малюнками до казки, та вони потішились такій можливості. "Було весело, хвилювалися, але за те разом об'єдналися навколо творчої справи".

У коментарях шанувальники подякували Комаровському за чудову казку, яка точно сподобалась малюкам.

"Добра, чутлива, яскрава казка з дитинства!", "Дякуємо дуже!", "Дякую, Євгене Олеговичу", - написали у коментарях.

Нагадаємо, ми писали, доктор Комаровський розповів про небезпеку для українців узимку, не поспішайте лікуватися медикаментами.

Як повідомляв "Знай.ua" доктор Комаровський навчив, як за допомогою однієї чашки дізнатися про причину хворого горла: "Випити крижаної...".

Також "Знай.ua" інформував, Комаровський застеріг про небезпечну інфекцію, червоні прапорці, після яких треба бігти до лікаря: "Стара нова небезпека".