Відома українська акторка, гумористка, волонтер та головна красуня з розважальної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями показала, як треба правильно "стрибати" у тепле та м'яке ліжечко, знову у центрі уваги. Зірка навіть у своє особисте свято продовжує радувати відданих шанувальників.

На цей раз Вікторія Булітко розповіла, чого хоче у свій День народження. За її словами, вона має дуже багато особистих бажань і "хотелок", але зараз є набагато важливіші речі, ніж особисті "радості".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Публікація Вікторії Булітко, скрінштот: Instagram

"У мене сьогодні День Народження. У мене дуже багато особистих бажань. Але... Зараз важливо лише одне: я дуже чекаю нашої ПЕРЕМОГИ", — пише Вікторія Булітко у святковій публікації.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Показати ще

Вікторія Булітко продовжує радувати фанатів широкою та білосніжною посмішкою, ось це те, що зараз потрібно сотням тисяч українців. Цікаво, що користувачі мережі почали активно вітати Вікторію з Днем народження, а також залишати безліч лайків і коментарів з теплими компліментами ще зовсім несерйозному віку.

Ось, що пишуть люди: "З Днем народження! Сяй і далі! Нехай мрії здійснюються", "Найкращі побажання, для прекрасної акторки та красивої дівчини", "З Днем народження!) Я вітаю просто, здоров'я в усі органи".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Єгор Крутоголов із "Дизель-шоу" розповів, коли довелося обрати не свого сина: "Він занадто дорослий".

Раніше повідомлялося, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко в одних шортиках віддалася "ідеалу", про нього мріють мільйони українок.

Також, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова перетворилася на Ейс Вентуру, рятуючи сонних голубів: "Друзі...".