Відома українська акторка, гумористка, волонтер та головна красуня з розважальної програми "Дизель шоу" Вікторія Булітко, яка днями показала, як треба правильно "стрибати" у тепле та м'яке ліжечко, знову у центрі уваги. Зірка навіть у своє особисте свято продовжує радувати відданих шанувальників.

На цей раз Вікторія Булітко розповіла, чого хоче у свій День народження. За її словами, вона має дуже багато особистих бажань і "хотелок", але зараз є набагато важливіші речі, ніж особисті "радості".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вікторії Булітко у мережі Instagram.

Публікація Вікторії Булітко, скрінштот: Instagram

"У мене сьогодні День Народження. У мене дуже багато особистих бажань. Але... Зараз важливо лише одне: я дуже чекаю нашої ПЕРЕМОГИ", — пише Вікторія Булітко у святковій публікації.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Вікторія Булітко продовжує радувати фанатів широкою та білосніжною посмішкою, ось це те, що зараз потрібно сотням тисяч українців. Цікаво, що користувачі мережі почали активно вітати Вікторію з Днем народження, а також залишати безліч лайків і коментарів з теплими компліментами ще зовсім несерйозному віку.

Ось, що пишуть люди: "З Днем народження! Сяй і далі! Нехай мрії здійснюються", "Найкращі побажання, для прекрасної акторки та красивої дівчини", "З Днем народження!) Я вітаю просто, здоров'я в усі органи".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Єгор Крутоголов із "Дизель-шоу" розповів, коли довелося обрати не свого сина: "Він занадто дорослий".

Раніше повідомлялося, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко в одних шортиках віддалася "ідеалу", про нього мріють мільйони українок.

Також, спокусливий "Ревізор" Олена Філонова перетворилася на Ейс Вентуру, рятуючи сонних голубів: "Друзі...".