Відома українська виконавиця Тіна Кароль розповіла, як завдяки своїм зусиллям підтримала регіони, які найбільше постраждали від війни. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Тіна Кароль розповіла, що її фонд спільно з іншими організаціями пожертвував 500 генераторів для України. Вона зазначила, що пристрої були передані до регіонів, які найбільше постраждали від російських окупантів. Зірка додала, що зараз кожен, незважаючи на свій рід діяльності, має докладати всіх сил для допомоги країні.

Тіна Кароль. Фото: instagram.com/_fantina/

"Незважаючи на свої професії, незважаючи на свої можливості робити більше, ніж ти можеш – це завдання кожного з нас. Усіми силами допомогти нашій державі заради однієї спільної мети – перемоги над обставинами, перемоги над ворогом", - сказала співачка.

Українці захопилися зіркою та залишили багато теплих слів, адресованих їй.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Така прекрасна", "Щира подяка та низький уклін за підтримку українців у страшну годину", "Дякую, наша патріотко Тіна!", "Пишаюся! Дякую вам!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тіна Кароль відповіла Крістіні Соловій, яка розкритикувала її музику і похвалила Ані Лорак: "Все буде..."

Також наш портал інформував, Тіна Кароль розповіла про свого ідеального чоловіка, Пікалов з "Квартал 95" готовий до РАГСу: "Для розуму треба трохи накотити".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль зізналася, звідки в неї взялася зайва вага: "Вся проблема..."