Талановита українська співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила апетитними формами, якими похвалилася в епатажній сукні. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук любить балувати своїх шанувальників яскравими кадрами зі свого життя. Вона показує моменти, пов'язані з професійною діяльністю, а також з відпочинку, посиденьок із подружками.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

На цей раз Марта Адамчук вразила українців воістину яскравим кадром. На фото зірка постала в ефектній леопардовій сукні з оголеною спиною. Наряд підкреслив усі вигини та форми актриси.

До речі, таке вбрання Марта Адамчук продемонструвала не просто так, а разом з іншими зірками взяла участь у "леопардовому флешмобі", яке закликає надати Україні танки.

Популярні новини зараз

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Шанувальники захопилися образом знаменитості.

"Ось і сукня знадобилася! Рік тигра пройшов мимо, а ось рік леопарда по ходу вже настав", "Тонкий натяк про передачу їх", "Мартуся сонечко ти як завжди чарівна принцеса так тримати слава Ісусу Христу і вдалого гарного настрою", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія в новій пісні озвучила думки багатьох українців: "Чи мала право ти".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, ми писали, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".