Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська приєдналася до "хижого" флешмобу закликаючи передати країні такі необхідні танки. Зірка постала у ефектному образі серед жвавої вулиці. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Оля Цибульська активно спілкується шанувальниками та регулярно радує їх новими та яскравими публікаціями на своїй сторінці. Нерідко вона показує кадри з особистого чи творчого життя, а часом веселить кумедними роликами.

Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська приєдналася до флешмобу, мета якого мотивувати партнерів швидше передати Україні необхідні танки. На фото співачка постала у леопардовому пальті та червоних високих чобітках. У такому вбранні вона присіла серед жвавої вулиці і оголила струнку ніжку.

Реакція шанувальників не змусила на себе чекати і в основному всі були в захваті від хижого образу зірки.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Шикарний образ", "Яка красуня!!!! Ще в леопардовому", "Побачивши на вулиці - не впізнав би", "Дуже гарна фотографія ви просто шикарно виглядаєте супер", "Краса", "Оля збожеволіла", "Киця вийшла на полювання", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Оля Цибульська розплакалася через українців, які святкуватимуть Новий рік під обстрілами: "Бл*дська війна".

Також наш портал інформував, Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вушок приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".