Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт у Instagram і часто розповідає про творче життя шанувальникам.

На цей раз Михайло Хома розповів про свій досвід озвучування мультфільму. Як заявив артист, він подарував власний голос анімаційному герою української новинки "Мавка. Лісова пісня" – Шумнику Гуку.

Дзідзьо з Шумником, фото Instagram

Також співак дав коротку характеристику своєму герою, а шанувальники між ними вже помітили певну зовнішню схожість. Шумник має таку ж бороду і вуса, тільки з листя, а на місці головного убору - квітка, що розпустилася.

"Він відповідає у Лісі за кожен шум і звук. Гук відважний та невгамовнихй, хоч і трішки буркотливий. У разі чого — стане горою за друзів та дасть відсіч ворогові. Цей персонаж наче створений говорити моїм голосом — так сильно ми з ним схожі, бо він чесний, веселий і щирий, як і я", - заявив артист.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Він зазначив, що на прем'єру цього українського мультфільму чекають і діти, і дорослі, так як він буде перспективним. На екрани вийде 2 березня 2023 року. Дзідзьо вже заінтригував та запросив фанатів.

Раніше ми писали про те, що Юрій Горбунов показав найпотужніший дрон, куплений для ЗСУ з Дзідзьо та Пономарьовим.

Як повідомляв Знай.ua, Дзидзьо з Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: "Заїхали до хлопців"

Також портал Знай.ua писав, що Slavia зворушила українців, виконавши хіт від Лесі Українки: "Я була малою горда"