Зірка популярного аргентинського серіалу "Дикий янгол", відома латиноамериканська актриса та співачка Наталія Орейро похвалилася знімками у розкішному образі.
Наталія Орейро має чимало шанувальників, саме тому вона намагається частенько радувати їх своєю творчістю, новими фото, або просто цікавими новинами з життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Фото зі сторінки Наталії Орейро

Цього разу Орейро вирішила похвалитися знімками нової фотосесії. Зірка "Дикого ангела" позувала в блискучій міні-сукні, яка вдало оголила її розкішні довгі ноги та декольте. Більшу пікантність додавало те, що Наталя позувала без бюстгальтера.

Фото зі сторінки Наталії Орейро

На одному з фото Наталія Орейро позувала, сидячи, закинувши одну ногу на іншу. Зірка прочинила свої пухкі губи, які нафарбувала червоною помадою і трохи прогнулася, що її декольте стало більш екстремальним. Грайливості їй і довгі сережки, які стосувалися її ключиць.

Фото зі сторінки Наталії Орейро

"Злочин", - так Наталія Орейро підписала опубліковані фото.

Фото зі сторінки Наталії Орейро

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

В Україні готується революція у житловій сфері

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що Наталія Орейро з російським громадянством змінила мікрофон на форму прибиральниці - "Повне безумство".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Орейро перетворилася на сувору начальницю, від "Дикогоянгола" не залишилося і сліду: "тремтіть". Наталія Орейро поділилася новими фото.

Також стало відомо, що зірка "Дикого янгола" Наталія Орейро намалювала собі червоні губи і чекає на компліменти від росіян: "Як матрьошка".