Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Цього разу Валерія Крук ексклюзивно розповіла про свою особливу традицію, якої дотримується на Китайський Новий Рік. З 2008 року вона жодного разу не пропускала це свято. Спортсменка складає список бажань, описуючи кожну дрібницю і навіть імена.

Валерія Крук, фото: Instagram

Все із загаданого здійснилося, як стверджує зірка, тому вона вірить, що всім мріям властиво збуватися. Написати список за її рекомендацією варто в першу або другу місячну добу.

"Не бійтеся мріяти, любі! Ніколи!!! Ви можете повторити мій досвід! Сьогодні вже друга місячна доба, Ви встигаєте зробити цей запис! Бажаю Вам здійснення мрій! 🔮" - написала вона.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Також Валерія зазначила, що зараз в українців одне бажання на всіх - здобути перемогу у цій страшній та кровопролитній війні, а колективна віра напевно допоможе його здійснити.

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук допомогла українкам зробити оригінальну сукню: дівчатка, лише на одну ніч

Як повідомляв Знай.ua, "Одночасна фігура 10 років...": колишня Мілевського Валерія Крук знайшла легкий спосіб "заморозити" вагу, нічого зайвого

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук у повній темряві знайшла пляшку, красуня знає, що робити: "Завжди намагаюся..."