Нещодавно стало відомо, що популярна українська блогерка, переможниця 9 сезону "Холостяка" Даша Квіткова розлучилася зі своїм чоловіком Микитою Добриніним.

Про це вона особисто розповіла в інтерв'ю Маші Єфросініної під час "Екзамену". У них є дитина, яку вони продовжать виховувати, але вже окремо.

Даша Квіткова, фото: Знай.ua

Нині Даша Квіткова повністю вільна. Тому дозволила собі доволі інтимну фотосесію. Вона виклала і фотографії та відео зі студії. На ній чорна сукня, яка розкриває спину і частину грудей, що залишилася після годування грудей, досить пружною.

У зв'язку з цим у шанувальників постало питання - невже Даша Квіткова зробила пластичну операцію і нікому про це не сказала.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Операція, про яку мовчить", "А просто можна без постів побути в собі і видихнути? Або вам потрібні поради та коментарі з-за?", "Ви так довго приводили тіло в бажаний стан після пологів, я б взагалі ходила голою", "Не дивно, що Микиті завантаженість такою роботою не подобається", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Квіткова натякнула Микиті Добриніну на своє ставлення до інтрижок на стороні: "Як мені можна змінити?"

Знай.uа писав, Даша Квіткова похвалилася, що Добринін вміє робити це за 2 хвилини, з дитиною дуже важливо: "Напевно Лев..."