Кайлі Дженнер поділилася серією пікантних знімків у Instagram 17 січня після повідомлень про те, що вона та Тревіс Скотт оголосили про розставання вдруге.

"Не будь страшенно грубим", - підписала фотографії 25-річна дівчина, натякаючи на одну із знакових цитат сестри Кім Кардаш'ян із "Іти в ногу з Кардашцями".

На знімках засновниця Kylie Cosmetics продемонструвала свій тонкий гламур, випнувши свої губи, розвалившись на дивані в чорному бюстгальтері пуш-ап.

378 мільйонів передплатників Дженнер швидко вловили її задушливі витівки і звинуватили зірку реаліті-шоу в тому, що вона, мабуть, глузує з її колишнього.

Публікація Кайлі Дженнер

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Кай, це для Тревіса?!" , - Прокоментував один користувач, а інший пожартував: "Тревіс порався з сумкою".

"Краще позначте @skims" , - пожартував третя людина, посилаючись на веселу сварку Дженнер з Кардаш'ян на початку цього тижня.

Гарячі селфі з'явилися більш ніж через тиждень після того, як People показали, що пара, яка має 4-річну дочку Стормі і 11-місячного сина, розлучилася минулого місяця.

Публікація Кайлі Дженнер

Згідно з джерелом, їхні стосунки ніколи не були легкими для Дженнер, яка божеволіє щоразу, коли з'являються чутки про зраду, такі як ті, які з'явилися в жовтні.

"Кайлі дуже зосереджена на своїх дітях та своєму бізнесі. Вона не велика тусовщиця, Тревіс навпаки. Він любить вечірки. У них явно різна спрямованість. Так було завжди".

Кайлі Дженнер: скрін з відео

Чутки про розлучення почали циркулювати минулого місяця після того, як репер "Astroworld" пропустив знамениту різдвяну вечірку Кар-Дженнер.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер у білизні Кім Кардаш'ян без макіяжу та з "лисою" особою змусила збліднути фанатів.