Ліза Марія Преслі незабаром буде похована навпроти свого покійного батька Елвіса Преслі у Грейсленді.

фотографії, отримані TMZ 18 січня, показують, що могила співачки "Lights Out" готується поруч із її сином Бенджаміном Кіо, який покінчив життя самогубством у липні 2020 року у віці 27 років. Усі могили сім'ї розташовані навколо знаменитого фонтану на задньому дворі маєтку.

Згідно з звітом, робота над меморіалом розпочалася 17 січня, але напередодні недільного публічного святкування життя, присвяченого Лізі Марії, очікуються й інші зміни.

Серед приготувань є сцена з фоном, який може бути призначений для будь-яких музичних уявлень, які можуть відбутися. Меморіал Лізи Марії розпочнеться на галявині перед особняком у Мемфісі о 9 годині ранку за місцевим часом.

Ліза Марія Преслі та Майкл Джексон

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Представник доньки Лізи Марі Райлі Кіо повідомив, що зірка "Дейзі Джонс і шістка", її бабуся Прісцілла Преслі та зведені брати та сестри Харпер та Фінлі вдячні за підтримку, добрі побажання та виливання кохання на її честь.

Ліза Марі померла 12 січня у віці 54 років після зупинки серця у своєму будинку в Каліфорнії. Її терміново доставили до лікарні та медичного центру Вест-Хіллз та підключили до системи життєзабезпечення, але її відключили після того, як її сім'я підписала заборону на реанімацію.

Причину її смерті було відкладено до отримання результатів токсикології.

Місце, де поховають Лізу Марію Преслі, фото: TMZ

Нагадаємо, що Біллі Айліш, яка підтримала Україну, з'явилася в шапці бренду з рф: колишня Каньє Веста теж "попалася".