Зірка серіалів "Кріпосної", "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк похвалився рельєфним тілом та розповів, що психологічно допомагає йому триматися на плаву у цей складний період. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Тарас Цимбалюк постійно підтримує зв'язки з шанувальниками та ділиться з ними як яскравими фото із зіркового життя, так і своїми думками.

Тарас Цимбалюк. Фото: скрін youtube

На цей раз актор вразив ефектним кадром зі спортивного залу. На фото Тарас Цимбалюк займається на тренажері у невеликій майці, що наголошує на його рельєфному тілі. Він зазначив, що для нього спорт це не просто догляд за собою, а "психологічний стабілізатор", який тримає на плаву у цей складний час.

Щоб не зійти з розуму, я тренуюся. Реальність дуже серйозна. Щоб бути енергоспроможним і допомагати своїй країні, кожен повинен знаходити для себе психологічний стабілізатор. Для мене це – спорт Тарас Цимбалюк

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще
Реакція шанувальників не забарилася.
"Так, тренування відволікає добре. Це чудовий антистрес", "Міць! Сила! Харизма!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк відверто розповів про тяжку долю акторів: "Вимушені таксувати".

Також наш портал інформував, Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" розповів про популярність серед росіян, але відхрестився від такої слави: "Примітивні".

Крім того, ми писали, зірка "Кріпосної" Тарас Цимбалюк дав українцям надію та заінтригував заявою: "Визнаю..."