Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай, окрім всього, ще активно веде Instagram, де за нею стежить понад 390 тисяч людей.

Раміна Есхакзай написала зухвалу пост, присвячений колегам, які не втрачають можливості пообговорювати її діяльність, а саме – нові інтерв'ю чи соціальні випуски.

Скріншот з Instagram, Раміна

Ну а поки вони будуть зайняті цією "важливою" справою, вона вирушить до Донецької області, де йдуть найжорстокіші бої, щоб порадувати глядачів новим матеріалом.

"Що сказати, поки одні роблять собі рейтинги на обсмоктувані моїх випусків на своїх каналах, я знов збираюся в Донецьку область, щоб відзняти матеріал", - написала вона.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Зважаючи на все, ведуча вже звикла до такої уваги до своєї персони, але ставиться до цього позитивно, оскільки цей факт тішить її самолюбство.

"Мені подобається, що я стала гучним ім'ям, яке треба вставити в заголовок, щоб росли перегляди. На нікому непотрібних дурепах рейтинги не роблять )))) Моє марнославство у стані тріумфу 🙌🏻" - заявила Раміна.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай та Олег Машуковський "обсмоктали" його орієнтацію: "Мерзкі коментарі"

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський попрощався зі столичним життям та повернувся туди, де пройшло дитинство: "Зв'язок не розірветься"

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна Есхакзай вирішила похвалитися пишними формами в корсеті: "Моя версія"